fbpx

About

Gwen in cryptoland

Zelf kocht ik mijn eerste Bitcoin toen deze slechts $400 waard was om hem onmiddellijk te zien dalen naar $200. “Ik kocht ook eens wat…”, was mijn eerste reactie, maar besloot hem te houden. Een klein jaar later was Bitcoin opeens $1000 dollar waard. Vastberaden besloot ik me te wagen in de wereld van de cryptocurrency’s en verdiende aardig wat bij aan Bitcoin en altcoins. Maar het mooie sprookje duurde niet lang…

Als leek in deze vreemde beleggingswereld zag ik de trendommekeer van de bull market naar de bear market niet aankomen en bijgevolg werd mijn portefeuille steeds lichter en lichter tot er niets meer over was. Bovendien werd ik onderweg nog tweemaal opgelicht.

Na deze harde les bleef ik echter niet bij de pakken zitten en ging naarstig op zoek naar kennis. Ik bezocht alle uithoeken van het internet en ging in de leer bij verschillende meesters in de technische analyse. Zo ontdekte ik de grillige wegen van de cryptocurrency’s en leerde deze vlot en veilig te bewandelen.

Omdat de hele dag staren naar groene en rode kaarsen niet voor mij was weggelegd, besloot ik mijn kennis te vertalen naar lekentaal om zo anderen het beginnersleed te besparen. Zodus werd CryptoSchool geboren.

De wereld van CryptoSchool is intussen gegroeid tot een bron van kennis, verspreid over alle sociale media en online cursussen. Daarnaast treed ik op als gastpreker, voorlichter, leraar en coach voor iedereen die naar meer kennis zoekt.

Leer van een expert

  • Actief in cryptocurrency’s, cryptotrading en opvolging van de blockchainindustrie sinds 2014.
  • Ik wijd me fulltime aan de cryptocurrencymarkt en volg dagelijks de nieuwe technologische ontwikkelingen.

'Economic empowerment' dankzij cryptocurrency's

‘Economic empowerment’ betekent economische, versterking, weerbaarheid, zelfstandigheid…
In tijden van lage/negatieve rentes op het spaargeld of nood aan portfoliospreiding kunnen cryptocurrency’s een oplossing bieden om je beleggingen te optimaliseren. Lees en leer hier meer over.