Opleiding beleggen in cryptocurrency

(Her)ken je crypto beleggersprofiel.

  • Hoeveel tijd heb je voor/wil je besteden aan je beleggingen?
  • Hoeveel risico wil je nemen met je belegging?

De kansen op winst nemen toe als je meer tijd wilt besteden en risico wilt nemen.  Handel echter niet op korte termijn en met risico als je niet beschikbaar bent om in te spelen op de bewegingen van de markt of niet over de nodige kennis beschikt!

 Kies nu de cursus die bij jou beleggersprofiel past.

Leer alles halen uit je belegging in Bitcoin

Je wilt beleggen in de meeste stabiele munt onder de cryptocurrency’s, maar niet meer dan enkele keren in de loop der jaren (ver)kopen en maar wekelijk/maandelijks de koers checken.

 

Je wilt je portfolio diversificeren met enkele meer risicovolle maar mogelijk meer winstgevende cryptocurrency’s. Je wilt hier maandelijks, wekelijks of dagelijks tijd aan besteden.

 

Je wilt kunnen profiteren van de schommelingen in de koers op kortere termijn op basis van je eigen technische analyse van de cryptomarkt. Je wilt hier elke week of elke dag tijd aan besteden.

 

Verveelvuldig je winsten in cryptocurrency's

Je bent vertrouwd met de cryptomarkt en je hebt kennis van technische analyse. Daarnaast wil je ook leren de cryptomarkt te shorten en longen/shorten met leverage. Je bent hiervoor beschikbaar zolang je belegging loopt.