fbpx

Opgelet voor RobinhoodCrypto-Trade

RobinhoodCrypto-Trade oplichting

Van James Greening – Fake website Buster:
Ik ontving het onderstaande bericht van een slachtoffer van een crypto-investeringszwendelplatform genaamd RobinhoodCrypto-Trade of RHC-Trade.
“Ik vond het bij het zoeken naar groepen in Telegram. De groep heet Robinhood Crypto Investment Platform. Eerst koos ik voor het Starter Plan waar je minimaal $ 100 kunt investeren …. dit moet worden betaald in Bitcoin.. Ik deed dit. Het geld verscheen niet in mijn dashboard op hun website. Ik nam contact op met hun beheerder die zegt dat de Bitcoin-transactie is mislukt vanwege een slecht netwerk en fluctuerende prijzen en dat ik deze opnieuw moest verzenden. Ik stuurde nog eens $ 100 aan Bitcoin. Nu kan ik $ 200 zien in mijn dashboard. Cool, toch? De volgende dag laat mijn dashboard zien dat ik $ 40 aan winst heb verdiend, dus ik heb daar $ 240. Maar ook nog eens $ 2000. Ik vroeg Admin waar dat voor is, en ik kreeg te horen dat ik een bonus kreeg tijdens hun 10 dagen promo en ik had geluk. Ik probeerde mijn geld terug te schrijven, maar het werkte niet. De beheerder zegt dat om de $ 2000 te krijgen, je $ 500 moet storten voor de promo. Ik ben ervoor gevallen. Ik stort nog eens $ 300 om mijn totaal te halen geld gestort tot $ 500. Maar … deze transactie liep ook vast in het ongewisse en ik kreeg te horen dat ik opnieuw moest verzenden om het probleem op te lossen het. Ik heb nog eens $ 300 gestuurd. Het totale geldbedrag dat is verzonden naar $ 800 brengen.
Ik kreeg toen van de beheerder te horen dat ik met hun meneer Williams moest praten via Whatsapp om de opname te doen. Hij vertelt me ​​dat ik een handelscertificaat van $ 1500 moest kopen voordat ik mijn geld kan opnemen …..
Echt niet!
En tijdens dit alles zat ik in de Telegram-groep waar veel andere mensen (meestal buitenlands klinkend) aan het praten waren en het bedrijf prezen en screenshots lieten zien van hun opnamebedragen.
Ik ben er bijna zeker van dat die mensen nep zijn. Ik kan het echter niet bewijzen. Ik ga ze geen $ 1500 aan Bitcoin sturen en ik weet over mijn beslissing. “
Houd er rekening mee dat winsten van 120% per dag absoluut belachelijk zijn. Zelfs de rijkste investeerders die de grootste risico’s nemen, verdienen niet meer dan 20% per JAAR. Iedereen die meer dan 1% tot 15% per jaar aanbiedt, is een oplichter, vooral als ze zeggen dat er geen risico is

Bekijk de lijsten met oplichters en tips om ze te herkennen

 

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.