fbpx

Hoe kan ik geld terugkrijgen van Blockchain?

Ik neem aan dat je wat Bitcoins of altcoins hebt gekocht? Als dat het geval is, verkoop je je crypto naar een fiat naar keuze (dollar, GBP, euro) op een spot exchange: Binance, Bitstamp, Kraken…. Maak vervolgens het geld over via een ‘withdrawal’ naar uw bankrekening.

Hieronder de tutorials van twee gereputeerde exchanges om Bitcoin te verhandelen.

Related Posts

13 Responses
  1. Gwen Busseniers

   Zonder de reden te kennen is het moeilijk om hierop een antwoord te geven.
   Zolang je maar geen geld moet opleggen om geld terug te krijgen, kan je hier voorzichtig op ingaan.
   Zodra men om geld vraagt om geld terug te krijgen, heb je te maken met oplichters.
   Veel succes
   Gwen Busseniers

 1. Noël Thoelen

  Hallo,

  Op Etherscan zijn 2 transacties zichtbaar van geld waarop ik recht heb.
  Op Atomic Wallet staat er ook geld, dat wordt geblokkeerd.
  Dit geld wordt mij uitgekeerd via een p2p account, maar eerst dien ik nog een
  tax te betalen.
  Is dit normaal?

 2. de ryck matthias

  beste

  mensen mogen er kosten aan gerekend worden door de blockcain als je met 2 banken werkt laat mij iets weten dank u wel

 3. Cees

  Vraag: Er is een groot bedrag in crypto door broker overgemaakt via de blockchain naar KRAKEN. Nu is deze transactie geblokkeerd. Deze transactie zou gedeblokkeerd worden als ik mijn KRAKEN account zou aanvullen met minimaal 32% van de waarde van overgemaakte bedrag. Zien andere mensen ook deze werkwijze??

  1. An

   Dag Cees,

   Ik heb onlangs hetzelfde mee gemaakt. Heb je dit ondertussen kunnen oplossen?
   Aan mij wordt ook gevraagd om 32% van de waarde over te maken. Dat gaat al best over een groot bedrag.
   Ik hoor graag van je wat het vervolg hiervan is.

   mvg An Jansen

   1. Gwen Busseniers

    Beste An

    Je moet nooit geld overmaken om geld vrij te krijgen, dit is het typische werk van oplichters.
    Je geld terugkrijgen is helaas – uit mijn ervaring met andere slachtoffers – onmogelijk.
    Dien altijd klacht in bij de politie en de FSMA.

    Gwen Busseniers
    CryptoSchool

 4. Joseph

  Ik wil mijn tegoed overboeken van true-markets trading naar Kraken. Daarvoor moet ik volgens True-markets trading eerst een nieuwe storting doen vanuit mijn Kraken account en daarmee een smart contract kopen. Is dit normaal?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.