fbpx

Oplichter CryptoForensics

scam cryptosforensics

Het lijkt zeer waarschijnlijk dat CryptosForensics oplichterij is. De website is gemaakt in januari 2021 en wordt anoniem beheerd. De voettekst van de website beweert ten onrechte dat het bedrijf actief is sinds 2012, wat onmogelijk is.

De contactgegevens bevatten een onofficiële e-mail-ID die is gemaakt met Gmail en een virtueel telefoonnummer. De adressen zien er ook onvolledig uit en zijn hoogstwaarschijnlijk nep. Daarom lijkt het erop dat CryptosForensics helemaal geen Amerikaans bedrijf is.

CryptosForensics heeft geen social media-pagina’s en er kunnen geen reviews gevonden worden. De enige vermelding van hen, afgezien van hun eigen website, is door een nepaccount op Quora. Dit account heeft slechts twee antwoorden, die beide hetzelfde zijn en praten over CryptosForensics.

Het is raadzaam om geen gebruik te maken van de diensten van CryptosForensics, aangezien de kans groot is dat het een nepwebsite is die is gemaakt door investeringsoplichters om opnieuw misbruik te maken van hun slachtoffers.

Lees het volledige verslag van Fake Website Buster

Laat je niet beetnemen en leer over crypto-oplichterij

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.