fbpx

Binance lanceert DEFIUSDT futures

Binance creëerde een DEFI Composite Index. Deze volgt en meet de prestaties van een mandje DEFI crypto’s op een gestandaardiseerde manier.

Er zijn twee soorten indices: enkele onderliggende prijsindices en samengestelde (composite) prijsindices. De composite indexen zijn voornamelijk gericht op het volgen van de verschillende onderliggende instrumenten om de algehele marktprestaties in de loop van de tijd te meten. De indexprijs wordt gewoonlijk berekend als gewogen gemiddelde prijs van de componenten.

De eerste index die door Binance Futures is gelanceerd, is DEFI Composite Index. Het volgt de marktprestaties van een basket decentralized finance (DEFI) protocoltokens die op Binance worden vermeld. Het wordt berekend met behulp van gewogen gemiddelden van realtime prijzen van de DEFI-tokens op Binance en wordt uitgedrukt in USDT.

De index bestaat uit de volgende DeFi-protocollen: Band Protocol (BAND), Compound (COMP), Kava.io (KAVA), Kyber Network (KNC), Aave (LEND), Chainlink (LINK), Maker (MKR), Synthetic Network Token (SNX), Swipe (SXP) en 0x (ZRX).

Bron: About DEFI Composite Index

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.