fbpx

Wat is de ‘Bored Ape Yacht Club’?

Bored Ape Yacht Club (BAYC) is een verzameling van 10.000 NFT apen, elk met volledig unieke eigenschappen. Sommige eigenschappen zijn zeldzamer dan andere, wat betekent dat verzamelaars er meer waarde aan hechten. Door een aap te kopen, krijg je als lid van BAYC ook exclusieve toegang tot toekomstige collecties en andere voordelen.

Bored Ape Yacht Club

BAYC-houders waren in staat om hun apen in Mutant apen te veranderen met een serum dat via airdrop werd verspreid. De mutanten werden ook geslagen in een openbare verkoop die beschikbaar was voor elk 3 ETH. Houders van originele BAYC aap kregen ook de kans om gratis een Club Dog NFT te slaan. De club schonk een royaltyvergoeding op secundaire verkoop aan liefdadigheidsinstellingen voor dieren.

Bored Ape Kennel Club

Een deel van het succes van BAYC was de focus op het creëren van een universum en een exclusieve club achter de NFT’s. Met games zoals de Mutant Arcade, liefdadigheidsacties en clubvoordelen, heeft BAYC de hype en een relatief hoge bodemprijs behouden.

→ Meer weten over BAYC

 

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Q&A

Heb je je antwoord hier niet gevonden? Stuur me dan gerust je vraag.

Mis geen enkel bericht of relevant nieuws

Al mijn berichten, samen met mijn selectie van de relevante actualiteit kan je volgen in mijn blog op Quora of op de facebookpagina.