fbpx

Wat is MicroStrategy?

Wat is MicroStrategy

MicroStrategy (MSTR), een toonaangevend business intelligence-bedrijf, en CEO Michael Saylor, een groot voorstander van Bitcoin, zijn nu goed gevolgde namen in de cryptowereld. Het bedrijf bezit per februari 2022 meer dan 125.000 BTC.

Saylor is een van de vele spraakmakende institutionele beleggers die de voorbije jaren in Bitcoin hebben geïnvesteerd. Ze brachten een vloedgolf van nieuw geld naar crypto en hernieuwde interesse in Bitcoin.

MicroStrategy is als bedrijf misschien wel de grootste Bitcoin houder, maar het is niet de enige. Eerder kondigde de in Massachusetts gevestigde verzekeringsmaatschappij MassMutual aan dat het $ 100 miljoen in BTC had gekocht voor zijn algemene beleggingsrekening, waardoor het een van de grootste bedrijfshouders is. Beursgenoteerde bedrijven zoals Galaxy Digital (GLXY), Square (SQ) en Hut 8 Mining Corp (Hut-8) hebben tussen $ 36 miljoen en $ 134 miljoen in Bitcoin geïnvesteerd. Elk bedrijf boekt er nu aanzienlijke winsten mee.

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Q&A

Heb je je antwoord hier niet gevonden? Stuur me dan gerust je vraag.

Mis geen enkel bericht of relevant nieuws

Al mijn berichten, samen met mijn selectie van de relevante actualiteit kan je volgen in mijn blog op Quora of op de facebookpagina.