fbpx

Wat is Spark (FLR)?

token spark (FLR)

Spark (FLR) is het token van het Flare Network, een blockchain die nog moet worden gelanceerd. Het gedecentraliseerde netwerk heeft tot doel smart contracts naar het XRP-ecosysteem te brengen

Het project beoogt een cruciaal verschilpunt te creëren met Eth 2.0, dat zal draaien op een proof-of-stake-netwerk zodra de langverwachte, en nog verre van voltooide, upgrade is voltooid.
Terwijl de beveiliging van de blockchain van Ethereum uiteindelijk zal afhangen van de validators die ETH hebben ingezet, zegt Flare dat Spark geen rol zal spelen bij het beveiligen van het netwerk. Zijn belangrijkste doel is om spamaanvallen te voorkomen. Het hoopt dat dit na verloop van tijd Ripple zal helpen een overtuigende rivaal te worden voor ontwikkelaars die gedecentraliseerde financiële protocollen en dApps willen lanceren.

Er zijn in totaal 100 miljard Spark-tokens gemaakt en 45 miljard daarvan werden op 12 december 2020 onder bestaande XRP-houders via airdrop verdeeld, met uitzondering van Ripple Labs. Spark-tokens werden 1: 1 verdeeld, wat betekent dat crypto-enthousiasten één Spark-token ontvingen voor elke XRP die ze bezaten.

(Amerikanen die XRP bezitten, zijn gewaarschuwd dat het ontvangen van deze uitgezonden tokens onderworpen zal zijn aan belasting.)

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.