fbpx

Wat is ’the metaverse’?

Stel je een universum voor dat bevrijd is van de dagelijkse fysieke realiteit van je leven. In deze alternatieve wereld kun je werken, spelen, ontspannen en contact maken met mensen waar ook ter wereld. Je kunt bijeenkomsten bijwonen, ongelooflijke kunst maken en een fortuin vergaren. Je kunt alles doen wat je fantasie kan bedenken. Dit is geen verre droom: dit is de metaverse en cryptocurrency is de sleutel om er toegang toe te krijgen.

In de metaverse bewoon je je eigen ruimte en communiceer je met anderen met behulp van een online avatar waarmee je vrij kunt bewegen, spreken en handelen. je hebt volledige autonomie om te doen wat je maar wilt, inclusief het bezitten van virtueel onroerend goed, net zoals u echt onroerend goed zou bezitten. U kunt zelfs een eigendom creëren, zoals kunst of gebouwen, en u kunt dat eigendom verkopen aan andere metaverse gebruikers, en het eigendom ruilen voor non-fungible tokens (NFT’s) of andere waarde-eenheden.

NFT’s zijn een soort in-game valuta en kunnen worden verzameld. Deze digitale activa vormen een virtuele economie voor gebruikers, die zich bezighouden met play-to-earn-modellen en virtuele goederen of eigendommen inwisselen voor tokens. Ze kunnen ook hun metaverse crypto uitwisselen met andere gebruikers, of hun metaverse tokens investeren om rente of andere verzamelobjecten te verdienen. Veel van de beste metaverse gaming-sites gebruiken al hun eigen tokens, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt of kunnen worden ingewisseld voor echte waarde in cryptocurrency of zelfs fiat-valuta. Sinds de aankondiging van Zuckerberg stijgen veel NFT’s en tokens in waarde, en door nu metaverse crypto te gebruiken, kun je vroeg beginnen met exchange-traded funds (ETF’s) en de golf naar metaverse succes bewandelen.

Top metaverse crypto’s SAND en MANA
Leven, werken en spelen in een alternatieve realiteit vereist financiering, en dat betekent cryptocurrency. Net zoals er verschillende metaverses zijn om te gebruiken, zijn er ook meerdere cryptocurrencies. Als je de opties, verschillen en voor- en nadelen van elk begrijpt, kun je de beste investeringsbeslissing nemen.

Decentraland (MANA)

Decentraland is een virtual reality-platform waarmee u uw virtuele eigendom kunt kopen, verkopen en beheren (genaamd LAND). Je kunt je wereld creëren en ontwikkelen zoals je wilt, en deze versie van de metaverse verkennen vanuit het gemak van je telefoon, computer of virtual reality (VR)-headset. Om te beginnen heb je Decentraland MANA nodig. MANA is de native cryptocurrency die wordt gebruikt om u toegang te geven tot interactieve apps, te betalen voor goederen en diensten of om in meer onroerend goed te investeren.

MANA is een gevestigde metaverse cryptovaluta en is overal verkrijgbaar, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor zelfs de meest beginnende gebruiker. De metaverse geassocieerd met Decentraland biedt ook spannende interactieve mogelijkheden voor gebruikers, zoals concerten en festivals, met levendige uitgaansgelegenheden die wedijveren met die in de echte wereld. Decentraland groeit en heeft een actief ontwikkelteam waardoor je volop mogelijkheden en kansen krijgt. MANA zag ook een piek van meer dan 400% en piekte op een recordhoogte van $ 4,16 zodra Facebook aankondigde zijn naam te veranderen in meta, wat nieuwe interesse wekt in tokens voor virtuele eigendommen.

Hoe populair MANA en Decentraland ook zijn, ze hebben echter ook enkele nadelen. MANA draait op de Ethereum metaverse blockchain, die een geweldige beveiliging heeft maar vaak hoge gaskosten. De ervaring kan ook isolerend zijn, waarbij gebruikers zelden een andere gebruiker ‘in het wild’ tegenkomen. Het terrein is vaak vervelend en de inhoud is beperkt. Het platform wordt echter voortdurend geüpgraded om nieuwe functies en opties toe te voegen, en Decentraland-tokens hebben meerdere toepassingen. Je kan zowel LAND als NFT’s veilen en de community wordt bestuurd door de Security Advisory Board.

De Sandbox (SAND)

De Sandbox is een virtuele wereld waar je virtueel land en andere activa kunt kopen en verkopen met behulp van metaverse munten genaamd SAND. Je kunt alles creëren en transformeren wat je maar kunt bedenken, waardoor je geld kunt verdienen met je virtuele ervaring door de kracht van SAND-cryptocurrency.

The Sandbox wordt ondersteund door SoftBank, een van de meest invloedrijke technologie-investeringsmaatschappijen van dit moment. Je kan je activa en virtuele percelen kopen, verkopen en inzetten. Een play-to-earn metaverse, The Sandbox stelt je in staat om te kiezen hoe je het gebruikt. Je kunt je eigen game maken, andere games spelen, virtueel land bezitten en een eigendom verzamelen, creëren of overnemen.

De metaverse van de Sandbox draait op de Ethereum-blockchain en biedt veiligheid en beveiliging van topkwaliteit. Dat betekent echter ook dat u van tijd tot tijd hoge gaskosten kunt betalen. Toch stelt de editor je in staat om ongeëvenaarde animaties en modellen te maken, terwijl je krachtige tools krijgt om de wereld die je wilt virtueel te maken.

Deep dive in metaverse dankzij The Defiant: start 4:15

Related Posts

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.